Spanje en hippisch recht

De populariteit van de PRE ( Pura Raza Española) is in Nederland de afgelopen jaren sterk toegenomen. Bent u voornemens om een paard te kopen in Spanje dan doet u er goed aan om een  koopcontract op te laten stellen. Wij kunnen dit voor u doen. Dit is van belang omdat goede afspraken vooraf over de keuring, het transport en de levering van het paard veel (juridische) ellende achteraf kan voorkomen.

Heeft u onverhoopt toch te maken met problemen na de aanschaf van uw paard in Spanje en moet u aldaar de verkopende partij aanspreken of procederen in Spanje dan adviseren wij u ook contact met ons op te nemen. Wij zijn vanwege de goede samenwerking met advocaten in Spanje en onze kennis op het gebied van het hippisch recht voor u een goede partner en kunnen uw zaak daardoor uitstekend behartigen.

Samenwerking met Spaanse advocaten

VanToorn legal werkt al enige jaren nauw samen met advocaten in Spanje ( Barcelona en Madrid).

De communicatie verloopt veelal via ons kantoor. Onze cliënten hebben daardoor geen last van taalbarrières. Wij werken samen met advocaten waarvan wij weten dat zij ter zake kundig  zijn en uw zaak met voortvarendheid behandelen.

Spreeklocatie Spanje

In Barcelona kunnen wij beschikken over een prachtige spreeklocatie. Dit is met name voor Nederlandse cliënten woonachtig in dat deel van Spanje een uitkomst. Gesprekken kunnen plaats vinden in Barcelona en de procedure kan vervolgens door ons in Nederland worden gevoerd.