Annemarie van Toorn studeerde af in het Nederlands Recht (privaatrecht) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie werkte zij enige jaren als jurist bij de vakbond en gemeente. In 1999 werd zij als advocaat beëdigd. Na haar opleiding en stage vestigde zij zich in 2003 als zelfstandig advocaat in Rotterdam.

Haar kracht als advocaat is niet alleen gebaseerd op haar juridische kennis en jarenlange ervaring als proces-advocaat maar ook de persoonlijke betrokkenheid bij haar cliënten.

Paarden zijn haar grote passie. Reden dat Annemarie zich heeft gespecialiseerd op het gebied van het hippisch recht.  Zij combineert haar kennis en liefde voor de paardensport met haar juridische kennis en ervaring als advocaat.

Amerika & Engeland

Tijdens haar middelbare school periode woonde Annemarie vier jaar in het buitenland, twee jaar in Amerika en twee jaar in Engeland. Daar heeft zij ook paardgereden en meegedaan aan wedstrijden.

Spanje

In 2018 heeft Annemarie met haar gezin voor een groot deel van het jaar in Spanje gewoond. Wederom een mooie kans om van dichtbij mee te maken hoe men daar de paardensport beoefent.

Als advocaat richt Annemarie zich nu steeds meer op het hippisch recht. Een dynamisch en breed rechtsgebied.

Passie & kennis komen samen!